Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Ruohonjuuri, Turku


Ruohonjuuri

Ruohonjuuri on luomuruoan, luonnonkosmetiikan ja terveystuotteiden erikoisliike. Ruohonjuuri palvelee verkossa sekä 11 myymälässä Helsingissä, Espoossa, Turussa, Raisiossa, Oulussa, Tampereella ja Jyväskylässä. Ruohonjuuren arvoja ovat perinteet, ekologisuus ja vastuullisuus. Vuonna 2018 avattiin ensimmäinen kansainvälinen myymälä Tukholmaan Happy Food Store -nimellä. 

Laajasta tuotevalikoimasta löytyy runsaasti terveys- ja luomutuotteita. Laadukkaat raaka-aineet ja rakkaudella tehty ruoka sekä luonnonmukaisin raaka-ainein valmistetut tuotteet iholla ja kotiin ovat avainasemassa terveelliseen ja hyvään elämään. Ekologinen ja eettinen ajatus vievät liikkeen toimintaa eteenpäin. Ruohonjuuri tarjoaa elämyksiä ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Ruohonjuuri sai ensimmäisenä yrityksenä Suomessa Reilu vero-sertifikaatiin.

Ruohonjuuri tekee hyvää lahjoittamalla kuukausittain vaihtuvan kampanjatuotteen koko tuoton hyväntekeväisyyshankkeisiin sekä kerran vuodessa jaetaan Ruohonjuuri-rahastosta Ruohonjuuri-palkinto ja -apurahoja kestävää kehitystä edistäville tutkimushankkeille, innovaatioille ja toimintaan. 

Tutustu lisää kotisivuillamme www.ruohonjuuri.fi sekä Facebookissa @ruohonjuuri / @ruohonjuuriturku.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Ruohonjuuri Turku
Eerikinkatu 17, Hansakortteli
20100 Turku
Puh: 020 7669 740


Avoinna:

arkisin: 9-20
lauantaisin: 10-19
sunnuntaisin: 12-18

Soita: 020 7669 740

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut