Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

SIIVUN PAREMPI OPISKELIJAELÄMÄ

Slice.fi esittely

Slicen valtakunnallinen esittelyvideo

Slice-opiskelijaetuja markkinoidaan aktiivisesti paikallisissa opiskelijakanavissa. Katso esim. Turun Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TUO:n esittelyvideo.

YRITYS:
Haluatko tarjota opiskelijaedun, sekä tavoittaa opiskelijat kohdennetusti tai paikallisesti? Jätä yhteydenottopyyntö: slice.fi/liity.

OPISKELIJAJÄRJESTÖ/OPPILAITOS:
Eivätkö Slicen edut vielä ole opiskelijoidenne saatavilla? Tai onko epätietoisuutta miten ne voi aktivoida käyttöön? Edut ovat saatavilla kaikille toisen asteen ja korkeakoulujen opiskelijoille. Asian voi paikata pikana jättämällä yhteydenottopyynnön sähköpostitse info(at)slice.fi tai osoitteessa slice.fi/liity.

OPISKELIJA:
Etkö tiedä, miten ja mistä saat edut käyttöösi tai onko sinulla teknisiä ongelmia? Tiedustele asiaa lähtökohtaisesti omalta opiskelijajärjestöltäsi tai oppilaitokseltasi, ja teknisissä kysymyksissä tutustu näiden tuottamiin resetointiohjeisiin, sillä niissä on oppilaitoskohtaisia eroja.

YHTEISTYÖEHDOTUKSET JA MUUT KUMPPANUUDET:
Slice on melkoisen fanaattinen opiskelijoiden etujen ajamisen suhteen, ja samalla avoin monitahoiselle yhteistyölle eri kumppanien kanssa. Jätä yhteydenottopyyntö, niin tiimimme palaa asiaan: info(at)slice.fi tai slice.fi/liity.

Jaa: