Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Turku Energia


Turku Energia

Turku Energia on Varsinais-Suomen johtava energiayhtiö ja myös yksi Suomen suurimmista alan yhtiöistä. Löydät valikoistamme erilaisia sähkösopimuksia, joista voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Meiltä saat myös erilaisia edistyksellisiä energiaratkaisuja, kuten aurinkopaneeleja, sähköautojen latauspisteitä tai sähkölämmityksen optimointijärjestelmän. Lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme löydät osoitteesta www.turkunergia.fi.

EnergiaOnline on sähköinen asiointipalvelumme, josta voit kätevästi tehdä uuden sähkösopimuksen, seurata sähkönkäyttöäsi, tarkastella laskujasi tai lähettää viestin asiakaspalveluumme milloin tahansa. Muistathan tilata myös uutiskirjeen asiointipalvelumme kautta, sillä uutiskirjeen tilaajana saat alennuksia ja etuja erilaisiin tapahtumiin ja muita etuja paikallisiin yrityksiin.

Olemme sitoutuneet kehittämään energia-alaa ja toimimaan alan edelläkävijänä. Haastamme itsemme joka päivä tekemään kestäviä energiaratkaisuja saavuttaaksemme puhtaamman energiaomatunnon. Vuonna 2020 puolet myymästämme sähköstä ja lämmöstä on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä.

Liity joukkoomme - luodaan yhdessä puhtaampi energiatulevaisuus!

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Turku Energia
Linnankatu 65
20100 Turku
asiakaspalvelu@turkuenergia.fi
Asiakaspalvelu puhelimitse: 02 2628 111 (pvm/mpm), ma–to klo 8.30–17.00, pe klo 9.00–16.00

Soita: 02 2628 111

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut