Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Pincho Nation Turku


Pincho Nation Turku

Pincho Nation on alunperin ruotsalainen ravintolaketju, joka tarjoaa asiakkailleen mm. tapaskokoisia burgereita, paellaa, dumplingseja, kasvisvaihtoehtoja sekä jälkiruokia ja värikkäitä cocktaileja. Pincho Nationin monipuolinen ruokalista koostuu kansainvälisistä herkuista ja listalta löytyy moneen makuun sopivia pikkuannoksia – jokaiselle jotakin. Pincho Nationin asiakkaana varaat pöydän, tilaat ja maksat Pincho Nation -sovelluksessa. Kyseessä onkin maailman ensimmäinen ravintola, jossa kaikki tilaukset ja maksut hoituvat sovelluksessa. Paikan päällä kaiken kruunaavat upea sirkusteemainen sisustus ja äänimaailma. Pincho Nationilla on kaksi ravintolaa Suomessa: Turku ja Helsinki.

Sovellus

Voit ladata Pincho Nation -sovelluksen veloituksetta oman älylaitteesi sovelluskaupasta hakusanalla Pincho Nation. Varaa pöytä sovelluksessa, ja saat varausvahvistuksen tekstiviestillä. Voit muuttaa varaustasi tai kertoa erityistoiveita vastaamalla viestiin. Sovelluksen kautta voi lähettää myös kyselyä ravintolan henkilökunnalle esim. isompien seurueiden pöytävarauksista. Valittuasi ravintolan, voit tutustua sovelluksessa sen ruokalistaan. Tilaa mieleisesi annokset sekä juomat napauttamalla ruokalistalla kunkin ruoan tai juoman kohdalla plus-merkkiä. Sen jälkeen napsauta "tilaa", syötä tarjoilijalta saamasi pöytäkoodi ja lähetä tilaus. Saat ilmoituksen puhelimeesi, kun juoma tai ruoka on valmis noudettavaksi baarista tai keittiöstä. Voit maksaa laskusi ruokailun päätteeksi sovelluksella. Tällöin kerrytät bonuspisteitä, joilla voit lunastaa ilmaisia annoksia seuraavalla ravintolakäynnilläsi. Voit myös maksaa tarjoilijalle kortilla, mutta tällöin et kerrytä bonuspisteitä. Yhdestä eurosta saa 10 pistettä.

Tervetuloa tutustumaan uudenlaiseen ravintolakonseptiin sekä viihtymään ja nauttimaan herkullisista ruoista ja juomista porukalla!

Tutustu myös somekanaviimme:

INSTAGRAM @pinchonationfi & #pinchonationfi
FACEBOOK facebook.com/pinchonationfi

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Pincho Nation Turku
Aurakatu 3
20100 Turku
040 0882668
info@pinchonation.fi
www.pinchonation.fi
Facebook

Soita: +358 40 0882668

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut