Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Naughty BRGR, Turku


Naughty BRGR

Naughty BRGR on jännittävän kokeilunhaluinen burgeribaari, jonka perusti Top Chef -voittaja Akseli Herlevi. Ravintolan mahtava tunnelma ja burgerien mehevyys piilee laadukkaimmissa raaka-aineissa, toiminnan ja reseptien jatkuvassa kehittämisessä, sekä tietenkin oikeassa asenteessa ja parhaassa mahdollisessa henkilökunnassa.

Yli vuosikymmenen taustatyö, opettavainen kaksintaistelu Top Chefissä ja valtaisan suosion saavuttanut ruokakoju Helsingin Streat Eats -katuruokafestivaalilla petasivat tien Suomen tuhmimmalle burgeribaarille. Naughty BRGRin kattava menu keskittyy parhaista aineksista koottuihin burgereihin, joiden väliin mahtuu 100% kotimaiset rotukarjan pihvi tai Beyond Meat -pihvit, portobello-sienet, pekonisiivut ja paistetut vuohenjuustot.

Burgerit ruokaisiksi aterioiksi muuttavat mm. perunoista ja bataateista tehdyt ranskalaiset, salaatit sekä monipuolinen valikoima maukkaita dippejä. Kyytipojaksi juomaosasto tarjoilee limuja, siidereitä, lonkeroita, vaihtuvan valikoiman pienpanimoiden oluita, samppanjaa sekä talon valko- ja punaviiniä.

Seuraa Naughty BRGRin suussa sulavia burgereita Facebookissa @NBRGR ja Instagramissa @naughtybrgr.

Kokeile myös herkullisen kätevää NaughtyBRGR-sovellusta, jolla saa lunastettua rahanarvoisia kuponkeja sekä tilattua ruoan etukäteen ilman jonottamista tai suoraan pöytään.

Tervetuloa herkuttelemaan Suomen tuhmimmilla burgereilla!

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Naughty BRGR
Aurakatu 12
20100 Turku
040 682 8080
turku@naughtybrgr.com
www.naughtybrgr.com
Facebook

Soita: 040 682 8080

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut