Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

M Room


M Room

M Room on vuonna 2008 perustettu parturiliikeketju. M Room on kuuluisa miesten parturipalveluista, joita varten ei tarvitse tehdä ajanvarausta. Voit kävellä parturiin ja istua odottamaan vuoroasi näppärästi silloin, kun sinulle sopii. M Roomin palveluihin kuuluvat hiustenleikkaukset, parranajot ja -ajot sekä miehekkäät hiusten värjäykset. M Room on myös lanseerannut miehille suunnatut MGROOM-tuotteet, joita myydään parturiliikkeissä. M Room palvelee Turussa kolmessa toimipisteessä Kauppiaskadulla, Puutarhakadulla ja Hämeenkadulla sekä Salossa osoitteessa Turuntie 2.

MGROOM tuotteet

M Room on lanseerannut kaksi omaa tuotesarjaa; MAN BASICS ja Classic Gold Private Edition. MAN BASICS on tuotesarja jokaisen miehen päivittäiseen elämään. Suunnitellut tuotteet ovat edullisia, helppokäyttöisiä ja mahtuvat tarvittaessa vaikka treenikassiin. Classic Gold Private Edition -tuotesarja on korkealaatuinen, tyylikäs ja suunniteltu erityisesti modernille miehelle. Classic Gold tarjoaa ulkonäöstään huolehtivalle miehelle tehokkaat työkalut sekä hiusten, hiuspohjan että ihon hoitoon.

Klubijäsenyys

M Room -liikkeet noudattavat jäsenajattelua, jossa vuosimaksun maksaneena saat rajattoman määrän hiustenleikkauksia missä tahansa M Room -liikkessä. Jäsenyyksiä on kolme; Silver, Gold ja Platinum. Jäsenenä sinun ei tarvitse huolehtia ajanvarauksesta tai jonottamisesta, saat nauttia virvokkeista asioidessasi liikkeissä, saat sekä tuotteet että palvelut jäsenhintaan, saat lukuisia etuja M Roomin yhteyistyökumppaneilta ja sinut kutsutaan jäsentapahtumiin. Lue lisää klubijäsenyydestä täältä!

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Kauppiaskatu 10
20100 Turku

Puutarhakatu 10
20100 Turku

Hämeenkatu 16
20500 Turku

Turuntie 2
24100 Salo

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut