Takaisin yl√∂s ↑ Feedcowboy.com

Opiskelijaedut by TUO

Mobiiliopiskelijakortti

Opiskelijakunta TUOn jäsenet voivat ottaa käyttöönsä Slice.fi-mobiiliopiskelijakortin. Slicen mobiiliiopiskelijakortti on virallinen opiskelijakortti, ja sen saaminen edellyttää TUOn jäsenyyden sekä Turun ammattikorkeakoulussa läsnäolon opiskelijana. Slice.fi-sovelluksessa on vain TUOn jäsenille suunnattuja kertaetuja, joita voi lunastaa mobiiliopiskelijakortilla.

Slicesta löytyy kaikki opiskelijaedut ja opiskelijan henkilökohtainen mobiiliopiskelijakortti. Mobiilisessa kortissa ei ole tarraa, vaan sen oikeassa yläreunassa vilkkuu täppä, mikäli jäsenyys on voimassa ja jäsenmaksu maksettu.

 

Haluatko ottaa Slicen mobiiliopiskelijakortin käyttöön?

Lisätietoja mobiiliopiskelijakortin käyttöönotosta ja TUON jäsenyydestä llöydät TUO:n kotisivuilta.

Unohtuiko salasana?

Sovellukseen kirjaudutaan sisään kertakäyttöisellä salasanalla. Mikäli vaihdoit puhelinta tai tulit muusta syystä uloskirjatuksi sovelluksesta, voit resetoida tunnuksesi syöttämällä sähköpostisi sivulla www.slice.fi/resetoi. Saat sähköpostiisi resetointilinkin, jota vuorokauden sisällä klikkaamalla saat paluupostina uuden salasanan sovellukseen. HUOM! Resetointilinkki saattaa mennä roskapostikansioon. Jos resetointisivu ei tunnista sähköpostiosoitettasi, kokeile jotain muuta käyttämääsi osoitetta tai tarkista opiskelijakunnalle antamasi osoite suoraan opiskelijakunnaltasi.

 

Jaa: